Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Bea-fon S50 is een gebruiksvriendelijke slider telefoon

De Bea-fon S50 slider (uitschuifbare telefoon) is een moderne senioren gsm telefoon welke uitstekend gebruikt kan worden door ouderen en mindervalide. De Bea-fon S50 senioren gsm telefoon laat toetsers en bellen achterwege en heeft door de grote toetsen, harde beltonen tot wel 10 dB, de SOS alarmknop en het kleurenscherm veel gebruik- en bedieningsgemak voor u als gebruiker. Het telefoonboek van de Bea-fon S50 heeft ruimte om tot wel 300 telefoonnummers op te slaan. Bent u gebruiker van een gehoorapparaat? Dan kunt u de Bea-fon S50 prima gebruiken dankzij de afgeschermde speaker. 

  • Extra grote toetsen
  • TFT kleurenscherm
  • Duidelijk trilalarm en harde beltonen
  • Ingebouwde zaklamp
  • SOS alarmknop
  • Gehoorapparaatvriendelijk

    Kortom, bent u op zoek naar een senioren gsm telefoon die voor u eenvoudig in gebruik is en welke direct op toetsvergrendeling gaat op het moment dat u het toestel dichtschuift? Dan is de Bea-fon S50 uitschuifbare mobiele senioren telefoon wellicht een interessant toestel voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het bekende merk Bea-fon


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld