Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

S700 is de nieuwste senioren telefoon van Bea-fon

 

De Bea-fon S700 combineert twee toestellen in één en maakt bellen nog gemakkelijker. Voor extra veiligheid heeft de Bea-fon S700 senioren gsm ook een SOS-knop en is hij compatibel met gehoorapparaten (HAC). Zekerheid en gemak zowel thuis als buiten maken deze telefoon ideaal voor iedereen die geen zin heeft in gedoe

De Bea-fon S700 is een GSM en DECT telefoon in een! Geen dubbele apparaten of opladers De Bea-fon S700 zwart vaste- en mobiele telefoon kan gewoon mee naar buiten. In huis is er een vast oplaadpunt net als alle andere vaste telefoons. Wanneer u echter naar buiten gaat, schakelt de Bea-fon S700 zwart automatisch tussen GSM en DECT, oftewel van vast naar mobiel en andersom. Wel zo handig en veilig!


Bezoek Beafon.nl voor een uitgebreide specificatie van de Bea-fon S700 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld