Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 338gsm is een gebruiksvriendelijke senioren gsm

De Doro PhoneEasy 338gsm is een gebruiksvriendelijke senioren mobiele telefoon die ook goed gebruikt kan worden in combinatie met een gehoorapparaat. De Doro 338 gsm is een eenvoudige mobiele telefoon die door iedereen kan worden gebruikt. Deze senioren mobiele telefoon heeft een helder kleurendisplay, grote toetsen en een SOS alarm knop.

De Doro PhoneEasy 338 gsm heeft ruimte voor 50 telefoonnummer, 3 sneltoetsen voor favoriete contacten, een trilfunctie en een batterij met een lange levensduur. Kortom een eenvoudig en betrouwbare senioren mobiele telefoon.

De Doro PhoneEasy 338gsm is verkrijgbaar is het zwart of wit.


Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 338 gsm 


 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld