Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 505 is een praktische senioren gsm

De Doro PhoneEasy 505 is een gebruiksvriendelijke en zeer eenvoudige senioren mobiele telefoon met een uitstekende geluidskwaliteit dat zorgt voor kraakheldere gesprekken. De Doro 505 is een eenvoudige senioren mobiele telefoon die door iedereen kan worden gebruikt. De Doro PhoneEasy 505 senioren mobiele telefoon heeft een helder kleurendisplay, grote en duidelijk afleesbare toetsen om eenvoudige te bellen en te sms’en, herinneringsberichten, een wekker, trilfunctie en een speciale toets voor noodoproepen.


Bezoek DoroNederland.nl voor een uitgebreide specificatie van de Doro 505 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld