Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Emporia Elegance is een stijlvolle senioren gsm

De Emporia Elegance is een stijlvolle senioren mobiele telefoon die ook nog eens gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik is. De Emporia Elegance heeft ruime en extra grote toetsen, kan 100 nummers opslaan in het telefoonboek en de 5 meest gebelde nummers staan hier bovenaan.  De Emporia Elegance is geschikt voor mensen met een verminderd gehoor. Zodra er een gesprek binnenkomt gaat het toestel trillen en gaat de groene OK-knop knipperen. Daarnaast is het bel-  en het spraakvolume aan te passen en kan door de speaker af te schermen het toestel gebruikt worden door mensen met een gehoorapparaat. De Emporia Elegance is verder een senioren mobiele telefoon die door iedereen gebruikt kan worden om te bellen en te sms’en. De Emporia Elegance is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en bruin

  • Stijlvolle senioren gsm telefoon
  • Groot telefoonboek
  • Tril- en knipperfunctie
  • Geschikt voor gebruik bij gehoorapparaat
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Groot en duidelijk beeldscherm

    Kortom, bent u op zoek naar een stijlvolle senioren gsm telefoon welke erg gebruiksvriendelijk is en die beschikt over een groot telefoonboek voor al uw contacten? Dan is de Emporia Elegance de senioren mobiele telefoon waar u naar op zoek bent met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

    Bezoek de website van Emporia voor een uitgebreide specificatie van de Emporia Elegance Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld