Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Fysic FM-9500 senioren mobiele telefoon

De Fysic FM-9500 is momenteel één van de meest verkochte senioren mobiele telefoons. De meeste huidige mobiele telefoons worden steeds uitgebreider en hiermee ook ingewikkelder in het gebruik, de Fysic FM-9500 Big Button GSM is dan echt een uitkomst. Door de extra grote toetsen en het zeer eenvoudige en overzichtelijke toetsenbord kan iedereen de Fysic FM-9500 bedienen. De Fysic FM-9500 is een telefoon met een actief klepje, dat betekend dat een gesprek kan worden beëindigd of kan worden opgenomen door het klepje open of dicht te klappen. Daarnaast beschikt de Fysic FM-9500 over een SOS noodknop voor het direct bellen van een noodnummer en is het toestel prima te gebruiken voor mensen die een gehoorapparaat hebben.

  • Meest verkochte senioren gsm telefoon
  • Extra grote toetsen
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Duidelijk afleesbaar scherm
  • SOS noodknop
  • Werkt met een gehoorapparaat


Kortom, bent u op zoek naar een eenvoudige en zeer gebruiksvriendelijke senioren mobiele telefoon die u simpel open en dicht kunt klappen? Dan is de Fysic FM-9500 Big Button GSM senioren mobiele telefoon een prima koop.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld