Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

ITT Easyuse 1 senioren mobiele telefoon

De ITT EasyUse 1 is een moderne en eenvoudige mobiele telefoon welke uitstekend gebruikt kan worden voor ouderen en mindervalide. De ITT EasyUse 1 laat alle toetsers en bellen achterwege en is gemaakt waarvoor een mobiele telefoon bedoeld is, om bereikbaar te zijn en om zelf te bellen. De ITT EasyUse 1 heeft door het duidelijke scherm, de grote en duidelijke toetsen veel gebruik- en bedieningsgemak voor uw als gebruiker. In noodsituaties beschikt het toestel over een noodknop. Daarnaast heeft de ITT EasyUse 1 twee sneltoetsen, een sms functie en een gesprekstijd van 2,5 uur , een standby-tijd van 72 uur en een luidsprekerfunctie

  • Extra grote toetsen
  • Duidelijk scherm
  • Luidsprekerfunctie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Alarmknop
  • Goedkoop in aanschaf

Kortom, bent u op zoek naar een senioren gsm telefoon die voor u eenvoudig en duidelijk in gebruik is? Dan is de ITT EasyUse 1  mobiele senioren telefoon wellicht een interessant toestel voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het bekende merk ITT.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld