Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Bea-fon S30 is eenvoudige senioren gsm telefoon

De nieuwe Bea-fon S30 senioren gsm is een zeer eenvoudig te bedienen mobiele telefoon voor veel gebruiksgemak en een veilig gevoel als u het toestel met zich meedraagt dankzij de SOS-knop.

Door één druk op de SOS-knop aan de achterzijde van de Bea-fon S30 verstuurd het toestel een sms naar één of meerdere telefoonnummers. Doordat het toestel beschikt over grote toetsen en een eenvoudig menu is de bediening van de Bea-fon S30 voor iedereen simpel. De Bea-fon S30 beschikt over een helder kleurenscherm en een handsfree-functie zodat u handenvrij kunt bellen.

Het nadeel van de Bea-fon S30 senioren gsm is dat er geen camera aanwezig is om foto’s te maken. Verder is het toestel een goedkoop instapmodel voor de senioren welke graag bereikbaar willen zijn, in noodsituaties willen bellen en geen ingewikkelde functies op het toestel wensen.

Kortom, bent u op zoek naar een senioren gsm telefoon die voor u eenvoudig en duidelijk in gebruik is? Dan is de Bea-fon S30 senioren gsm wellicht een interessant toestel voor een uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het bekende merk Bea-fon.
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld