Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 515 gebruiksvriendelijke ouderen gsm met camera

De Doro PhoneEasy 515 is een nieuwe en zeer gebruiksvriendelijke senioren gsm met een scherp en helder afleesbaar kleurendisplay. De senioren gsm beschikt over een 2.0 megapixel camera voor het maken van foto’s en deze kunt u  eenvoudig doorsturen via Bluetooth™ naar familie of vrienden.

Gebruiksvriendelijk
Door een extra luid en helder geluid is de Doro PhoneEasy 515 prettig in het gebruik met een gehoorapparaat. Daarnaast heeft het toestel duidelijk afleesbare toetsen, een speciale SOS noodknop om sms waarschuwingen te versturen en geheugentoetsen om eenvoudig een oproep te starten. Hierdoor is de Doro PhoneEasy 515 een zeer gebruiksvriendelijke gsm voor senioren of mindervaliden.


Doro PhoneEasy 515 pluspunten
Extra luid en helder geluid
Makkelijk afleesbaar display
Gebruiksvriendelijke camera
SOS noodknop

Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke senioren gsm van Doro met een lange levensduur, handig oplaadstation en een ingebouwde camera. De Doro PhoneEasy 515 heeft een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding voor de bereikbare senioren van tegenwoordig.