Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 715 gebruiksvriendelijke ouderen gsm met schuifdesign

De nieuwe Doro PhoneEasy 715 is een gebruiksvriendelijke en stijlvolle ouderen gsm met een schuifdesign en een groot en duidelijk kleurendisplay waarop u direct kunt zien wie er belt. Door het schuifdesign heeft de nieuwe Doro PhoneEasy 715 een handig en prettig formaat.

Gebruiksvriendelijk
Naast het schuifdesign biedt de Doro PhoneEasy 715 een lange standby-tijd van maar liefst 533 uur en een spreektijd van 12 uur. De geheugentoetsen zorgen ervoor dat u snel en probleemloos een gesprek kunt beginnen en met de geïntegreerde camera kunt u mooie foto’s maken en delen via Bluetooth™. De Doro PhoneEasy 715 senioren gsm is geschikt voor het gebruik van een gehoortoestel.

Doro PhoneEasy 715 pluspunten
Compact formaat dankzij schuifdesign
Standby-tijd van maar liefst 533 uur
Groot en helder kleurenscherm
Geschikt voor het gebruik met gehoorapparaat

Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke senioren gsm van Doro met vele functionaliteiten en een stijlvol design waarmee u gezien mag worden. De Doro PhoneEasy 715  heeft een uitstekende prijs kwaliteitverhouding en gebruiksgemak.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld