Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Fujitsu komt met een touchscreen senioren gsm

Fujitsu komt in Frankrijk met een touchscreen senioren gsm op de markt in samenwerking met Orange. Met de Stylistic S01 speelt Fujitsu in op de toenemende vraag naar senioren mobiele telefoons. Het toestel wordt in juni verwacht en de prijs is nog niet bekend.


De Fujitsu Stylistic S01 senioren gsm heeft een 4” touchscreen met een technologie waardoor je even hard op het scherm moet drukken als op de fysieke knoppen van een telefoon om te voorkomen dat je per ongeluk iets activeert. De touchscreen senioren gsm draait op Android 4.0 Ice en beschikt over een eenvoudige lay-out en extra grote iconen. Het toestel heeft een uitbreidbaar geheugen is 130x64x10,9 mm groot en weegt 130 gram. Daarnaast bevat de Fujitsu een 8 megapixel camera en een alarm functie.

De Fujitsu Stylistic S01 wordt als eerst geïntroduceerd in Frankrijk. Het is nog onbekend of en wanneer deze touchscreen senioren gsm in andere landen op de markt komt.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld