Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 520X is een robuuste en gebruiksvriendelijke telefoon

De nieuwe Doro PhoneEasy 520X senioren mobiele telefoon is de eerste telefoon van Doro die tegen een stootje kan en een duurzaam gevoel geeft. Ideaal voor mensen die veel buiten zijn en daar hun mobiele telefoon het vaakst gebruiken.

Ondanks zijn robuuste uitstraling blijft de Doro PhoneEasy 520X wel een gebruiksvriendelijke senioren gsm door de grote toetsen, scherp kleuren scherm en het geweldige geluid.

Versterkt geluid voor duidelijke communicatie

Alle mobiele telefoons van Doro hebben een zeer en helder geluid en duidelijk hoorbare beltonen waardoor u geen gesprek hoeft te missen en ieder gesprek makkelijk kunt volgen.

Gebruiksvriendelijke senioren gsm telefoon

Doro staat erom bekend dat zij producten ontwikkelen welke makkelijk te begrijpen zijn en dat iedereen met een senioren gsm overweg kan door de eenvoudige functies en menu’s. Door de grote toetsen van de Doro PhoneEasy 520X kunt u eenvoudig een gesprek starten, opnemen of beëindigen, evenals het volume aanpassen of de zaklantaarn activeren.

Voordelen Doro PhoneEasy 520X

  • Luid en duidelijk geluid
  • Robuust uiterlijk en kan tegen een stootje
  • 3 Megapixel camera voor heldere foto’s
  • Batterij met lange levensduur


Robuust uiterlijk

Uit onderzoek dat Doro heeft gedaan onder haar gebruikers kwam naar voren dat men  graag een senioren mobiele telefoon wenst die tegen een stootje kan. Doro heeft met de introductie van de PhoneEasy 520X aan deze wens voldaan. Deze mobiele telefoon is voor de actieve senioren en heeft dankzij het elegante ontwerp wel zijn robuustheid meegekregen en kan zelfs een val van 2 meter op een harde ondergrond overleven. Naast de actieve senior is het toestel ook geschikt voor mensen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld de bouw.


De Doro PhoneEasy 520X Senioren gsm is de eerste senioren mobiele telefoon van Doro ‘s nieuwe design concept en heeft met zijn ronde vormen en metalen elementen een robuust uiterlijk meegekregenen. Het toestel is in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar en heeft niets afgedaan aan de herkenbaarheid van alle Doro senioren mobiele telefoons als het gaat om  groot en helder display, de stevige grip, grotere toetsen en het eenvoudige menu.Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld