Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro PhoneEasy 615 elegante en duurzame clamshell telefoon

Doro is er is met de PhoneEasy 615 in geslaagd een elegante en eenvoudige mobiele senioren telefoon te ontwikkelen die van alle gemakken is voorzien en door het clamshell design zijn gesprekken eenvoudig te beantwoorden of te beëindigen door enkel het klepje open of dicht te klappen.

De Doro PhoneEasy 615 is standaard voorzien van de meest gebruikte functies op de Doro mobiele telefoons zoals een camera, versterkt geluid, duidelijk display en eenvoudige menustructuur.

Een veilig gevoel

Op de Doro PhoneEasy 615 senioren gsm is een speciale alarmknop aanwezig waarmee u  met één simpele druk op de knop een SMS of oproep activeert naar een vooraf ingesteld nummer. Deze ICE functie (In Case of Emergency) is tevens geschikt om andere medische gegevens en contactpersonen te bewaren die gewaarschuwd moeten worden.

Voordelen Doro PhoneEasy 615

  • Mobiele telefoon met een klepje
  • Eenvoudig te bedienen
  • Elegant en duurzaam
  • Alarm knop

Uitgebreid en toch eenvoudig te bedienen

De gesprekken met een Doro PhoneEasy 615 zijn door de klepfunctie eenvoudig te beëindigen en te beantwoorden. Daarnaast beschikt het toestel over Bluetooth, brede en holle toetsen, een gebruiksvriendelijke camera, een geheugen- en sms-toets, een verlicht display en toetsenbord, een headset aansluiting en kunt u met deze senioren gsm naar muziek luisteren. Ook dragers van een gehoorapparaat ondervinden geen hinder van deze senioren gsm.

Ondanks al deze functies is de Doro PhoneEasy 615 wel gebruiksvriendelijk gebleven en kan vrijwel iedereen met deze senioren gsm overweg en hem eenvoudig bedienen. U bent altijd bereikbaar en kan eenvoudig in contact komen met familie, vrienden of andere mensen waar en wanneer u dat wilt.

Doro staat bekend om hun eenvoudige en duidelijke ontwerpen van senioren mobiele telefoons en dat maken zij wederom waar met de Doro PhoneEasy 615 clamshell gsm.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld