Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Nieuw instapmodel voor senioren gsm

Doro introduceert met de Doro PhoneEasy 506 een mobiele telefoon speciaal ontworpen voor senioren die nog onervaren zijn met het gebruik van een gsm. Met dit naar eigen zeggen uiterst gebruiksvriendelijke model hoopt Doro nieuwe gebruikers bekend te maken met de voordelen van een mobiele telefoon en nog meer senioren te enthousiasmeren voor de mobiele technologie van de 21ste eeuw. 


Dit nieuwe toestel weerspiegelt volgens de makers de reden waarom Doro startte met het produceren van mobiele telefoons speciaal voor senioren. Camilla Nilsson, Marketing Manager bij Doro stelt: “Dit nieuwste model biedt veel kwaliteit voor een uitstekende prijs. De Doro PhoneEasy 506 is bewust eenvoudig gehouden met alleen de noodzakelijke functies, kwaliteit gaat boven kwantiteit.” 

De Doro PhoneEasy 506, die vanaf heden verkrijgbaar is voor een verkoop adviesprijs van 59,99 euro, is voorzien van extra grote holle toetsen. Het scherm is groot en helder, met de mogelijkheid om zowel de tekstgrootte als het contrast aan te passen. Met drie directe geheugentoetsen en een directe sms-toets, is de bediening uiterst eenvoudig. Doro heeft voor het opladen een speciaal ontworpen micro-USB toegepast met een gemakkelijke grip. Het menu is intuïtief en daardoor eenvoudig te begrijpen. Ook kunnen ongewenste functies worden verborgen. De start-up wizard is ook zeer eenvoudig dus senioren kunnen de telefoon zelf installeren en meteen gebruiken. 

“Doro staat aan de basis van de ontwikkeling van ‘eenvoudige mobiele telefoons’ en wij werken hard om bij de voorhoede te blijven”, meldt Camilla Nilsson. “Wij waarderen dat een steeds grotere groep van onze klanten graag een smartphone wil, maar velen willen dit ook niet. Het verbeteren van al onze producten is essentieel en we willen onze retailers een groot assortiment bieden. Daarom is dit nieuwe model ontworpen voor consumenten die simpelweg willen dat hun telefoon gewoon een telefoon is. Dit instapmodel is volgens ons de beste in zijn soort.”

Bron: Connexie.nl 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld