Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Bea-fon S400 ouderen gsm - stijlvolle mobiele telefoon

Bea-fon heeft met de introductie van de S400 een stijlvolle klaptelefoon aan het assortiment toegevoegd terwijl de herkenbare eenvoudig van Bea-fon is behouden. De Bea-fon S400 ouderen gsm maakt dat ook ouderen gezien mogen worden met hun mobiele telefoon.

 

Naast dat de Bea-fon S400 stijlvol en elegant is heeft deze senioren gsm alle denkbare functies en opties die je mag verwachten van een hedendaagse gsm voor ouderen.

Alle denkbare functies zijn aanwezig

De Bea-fon S400 ouderen gsm is een klaptelefoon (clamshell) waardoor u nooit zomaar een ongewenst gesprek start en het opnemen van een binnenkomend telefoontje is eenvoudig te beantwoorden. Daarnaast heeft de Bea-fon S400 ouderen gsm de beschikking over een telefoonboek voor 50 contacten, Bluetooth, een FM radio, een SOS knop en een ingebouwde camera.

De simpele menustructuur, het heldere en duidelijk afleesbare display zijn uitgebreid met een stijlvolle rubberencoating dat zorgt voor meer grip op het toestel.

De voordelen van de Bea-fon S400 ouderen gsm

  • Stijlvol en elegant design
  • 500 contacten
  • Bluetooth
  • Rubberen coating voor meer grip
  • Klaptelefoon

Dual-sim mogelijkheid op de Bea-fonS400

De Bea-fon S400 ouderen gsm is een van de eerste ouderen telefoons met een dual-sim optie. Dit betekend dat u kunt bellen en gebeld worden op twee verschillende nummers. Dit kan handig zijn als u regelmatig in het buitenland bent en een lokale simkaart heeft of zakelijk en prive wenst te scheiden. U hoeft hiervoor het toestel niet te herstarten.

Door de goede prijs/kwaliteit verhouding van Bea-fon heeft u met deze nieuwe Bea-fon S400 ouderen mobiele telefoon en prima toestel waar u uitstekend mee over wegh moet kunnen. Het toestel heeft alle denkbare specificaties die u van ouderen gsm van Bea-fon mag verwachten en dat is bij de S400 uitgebreid met een stijlvolle rubberen coating waardoor u veel profijt kan hebben van deze ouderen mobiele telefoon.

Reacties

Taothai op 30-11-2016 16:26

Mijn Beafon S400 doet niks meer en de man van de telefoonwinkel denkt dat de accu het begeven heeft want hij vindt die wat bol aanvoelen. Na 4 weken heeft hijnog geen nieuwe batterij kunnen vinden. Weet iemand mischien waar de passende accu te verkrijgen is?

Robert op 14-04-2017 14:14

Heb ook zo,n ene aangeschaft maar niet gebruiks vriendelijke telefoon doe de Sim kaart erin en wil alles over zetten (nummers) lukt voor geen kant datum op zetten lukt ook niet.Voor mij mag die zo in de prullebak.

ans de lange op 23-05-2017 09:00

Die kan hij toch uit een ander toestel halen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld