Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Fysic FM-7000 senioren gsm

Hoewel de huidige smartphone toestellen steeds simpeler te bedienen zijn, hebben deze toestellen zoveel opties die eigenlijk ongebruikt blijven, dat de Fysic FM-7000 senioren gsm een prima keuze is voor mobiel bellen.

Een mobiele telefoon die gemaakt is voor datgene dat u ermee wilt doen, bellen en gebeld worden. De Fysic FM-7000 heeft een duidelijk kleurenscherm en grote verlichte toetsen, waarop duidelijk de cijfers zijn af te lezen.

Simpel in gebruik

De menustructuur van de Fysic FM-7000 senioren gsm is aangepast voor de gebruiker, de senioren. Het menu bestaat uit de meest gebruikte opties van deze senioren mobiele telefoon. Het toetsenbord van de Fysic FM-7000 senioren gsm heeft 3 voorkeurknoppen welke gebruikt kunnen worden om direct een vooraf ingesteld nummer te bellen.  

De voordelen van de Fysic FM-7000 senioren gsm

  • Simpele bediening
  • Grote en verlichte toetsen
  • Gehoorapparaat vriendelijke
  • Extra luid gespreksvolume

 

De Fysic FM-7000 senioren gsm heeft een handzaam formaat wat het bellen makkelijker maakt, heeft een trilfunctie en u kunt ermee handsfree telefoneren. IN het telefoonboek van dit toestel kunt u 200 contacten opslaan en het toestel heeft een spreektijd van 2 uur en een standby-tijd van 150 uur.

Met het meegeleverde oplaadstation kunt u eenvoudig en snel de Fysic FM-7000 weer opladen. Daarnaast wordt de Fysic FM-7000 simlockvrij geleverd wat betekend dat u een simkaart van iedere provider in het toestel kunt gebruiken.

Bent u op zoek naar een simpele en handzame senioren gsm zonder toetsers en bellen? Wilt u een mobiele telefoon die u eenvoudig kunt bedienen, dan is de Fysic FM-7000 zeker een aanrader.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld