Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Doro senioren smartphone PhoneEasy 740

Ook voor senioren is er nu een smartphone op de markt gekomen, de Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 is speciaal ontworpen voor senioren. Met deze senioren smartphone wordt het eenvoudig om e-mail te versturen, mobiel te internetten en foto’s maken en delen via het touchscreen en het uitschuifbare toetsenbord.

 

Daarnaast is de software op de Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 speciaal ontworpen voor senioren. De software heeft duidelijke iconen en speciaal ontwikkelde functies en apps. Een belangrijk onderdeel van de software is de Doro Experience Manager waarmee het toestel op afstand via internet is in te stellen.

Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 voordelen

  • Aanraakscherm en uitschuifbaar toetsenbord
  • Eenvoudige bediening en menu
  • Innovatief productdesign
  • Op afstand in te stellen
  • Uitstekende camera


De hardware van de Doro senioren smartphone PhoneEasy 740

De achterzijde van de Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 is voorzien van een rubberen anti slip coating waardoor deze niet zo snel uit je handen zal vallen. Het toestel is verder degelijk en voorzien van een redelijk groot aanraakscherm en een uitschuifbaar toetsenbord. Aan de achterkant van de Doro PhoneEasy 740 zit de SOS knop en de camera van 5 megapixels. Daarnaast het het toestel een accu met een standby-tijd van 12 dagen.

Doro Experience Manager

De Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 is op afstand via internet in te stellen en te beheren via de Doro Experience Manager. U kunt hier bijvoorbeeld de contacten toevoegen, herinneringen instellen en apps installeren. Dit is een handige optie om opa of oma te helpen het toestel up to date te houden. Alle aangebrachte wijzigingen zijn direct zichtbaar op het toestel.

Met de Doro senioren smartphone PhoneEasy 740 heeft een complete en gebruiksvriendelijke senioren gsm die qua functionaliteiten is toegesneden op de doelgroep. De adviesprijs van de Doro PhoneEasy 740 is niet zo hoog en eventueel in combinatie met een gsm abonnement aan te schaffen. Het is daarbij aan te raden om er een databundel bij te nemen om mobiel te internetten en eventueel uw e-mail te ontvangen.


Reacties

Mopje op 29-08-2013 20:27

Als ik wil internetten op de DORO SMARTPHONE, heb ik daar dan een abonnement

voor nodig en hoe duur is dat ?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld