Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Mijlpaal voor Doro senioren mobiele telefoons

Sinds de introductie van de eerste senioren mobiele telefoon, de Doro HandlePlus 326gsm, in 2007 heeft Doro inmiddels meer dan vier miljoen senioren mobiele telefoons wereldwijd verkocht. Sinsdien heeft Doro vele internationale prijzen in ontvangst mogen nemen voor hun senioren mobiele telefoons.

Volgens CEO, Jerome Arnaud, van Doro zijn de senioren mobiele telefoons grensverleggend geweest en is Doro uitgegroeid tot een wereldmerk in de markt voor vereenvoudigde en ondersteunende mobiele telefoons. Doro heeft ervoor gezorgd dat de senioren ook de mogelijkheid hebben om op een eenvoudige manier mobiel bereikbaar te zijn en in contact te blijven met hun naasten.


Doro heeft een uitgebreid assortiment senioren mobiele telefoons opgebouwd en blijft innovatief als het gaat om de introductie van nieuwe modellen waarbij Doro luisterd naar de feedback van hun klanten.

De huidige modellen senioren mobiele telefoons staan beschrijven op ouderengsm.nl en het gehele assortiment van Doro kunt u vinden op hun website.

Reacties

Klaas Klaassen op 24-11-2014 16:04

Ik heb de Doro liberto 820 gekregen. Nu wil ik graag een Doro 820  beschrmhoes maar kan deze nergens kopen.

Ook wil ik graag Doro beschermfoli aanschaffen nergens te vinden??

Kunt U mij helpen?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld