Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Steeds meer ouderen gebruiken smartphone en tablet

Het gebruik van een smartphone en een tablet is onder ouderen het afgelopen jaar flink gestegen. Dit blijkt uit onderzoek van Intomart GfK dat onlangs is verschenen.


De groei van het gebruik van een smartphone en tablet is al langer bekend, maar naar nu blijkt heeft de groep senioren hierin een belangrijk aandeel. Vooral de tablet is steeds populaider geworden bij de ouderen, ruim een derde is momenteel in het bezit van een tablet. Vooral de gebruiksvriendelijkheid van de tablet is een belangrijke reden voor ouderen om over te gaan tot aanschaf van een tablet.

Het gebruik van een smartphone door ouderen is even hard gestegen als bij het gebruik van een tablet, ruim een derde van de ouderen heeft de beschikking over een smartphone. Dat is een verdubbeling ten op zichte van een jaar geleden.

Op de website van ouderengsm.nl vindt u een uitgebreid assortiment ouderen smartphone toestellen en dit aantal wordt snel uitgebreid.