Senioren GSM telefoons
Praktische informatie en verkoopadressen
Top 10 senioren mobiele telefoons

De meest verkochte senioren gsm van dit moment? Bekijk de Top 10 >>

Bea-fon SL550 elegante ouderen gsm

Bea-fon produceert elegant designvolle ouderen gsm toestellen en de nieuwe Bea-fon SL550 is hiervan een uitstekend voorbeeld. Deze hoogwaardige klaptelefoon is eenvoudig te bedienen, beschikt over de meeste gebruikte opties en dat allemaal in een strakke vormgeving.

De belangrijkste eigenschappen van een senioren gsm is dat deze eenvoudig is te bedienen en over niet al te veel extra en onnodige functies en knoppen beschikt. Deze Bea-fon SL550 voldoet prima en heeft ook nog eens een mooi uiterlijk meegekregen.

De meest belangrijke functies op de Bea-fon SL550

Doordat de Bea-fon SL550 een zogenaamde klaptelefoon is kunt u nooit ongemerkt een telefoongesprek voeren en het opnemen en beeindigen van een gesprek gaat eenvoudig door het toestel open of dicht te klappen. Daarnaast beschikt de Bea-fon SL550 ouderen gsm over een 1.3 MP fotocamera, een SOS knop, grote knoppen, een ingebouwde zaklamp, Bluetooth, duidelijke beltonen met 120dB en een groot en helder kleurendisplay.

Technische specificaties van de Bea-fon SL550

De Bea-fon SL550 senioren gsm is 101x50x18 mm groot en weegt maar 70 gram. Volgens de opgave heeft de Bea-fon SL550 een standby-tijd van 240 uur en een spreektijd van 240 minuten. De accu van de Bea-fon SL550 is een Li-ion accu welke continue kan worden opgeladen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Het display van de Bea-fon SL550 is een 2”4 kleurenscherm met een resolutie van 240x320


Bea-fon SL550 ouderen gsm voordelen

  • Elegant en stijlvol design

  • Makkelijk te bedienen klaptelefoon

  • Uitgebreide specificaties

  • Uitstekende standby-tijd

  • Scherp geprijsd

  • Helder en duidelijk kleurendisplay

 

Prijzen van de Bea-fon SL550

De Bea-fon SL550 ouderen gsm is los verkrijgbaar en te combineren met een prepaid simkaart of een sim only abonnement. Daarnaast is de Bea-fon SL550 gratis verkrijgbaar met een gsm abonnement naar keuze.

Wederom is Bea-fon er met de SL550 is geslaagd een uitstekende ouderen gsm op de markt te brengen waarmee u prima overweg kan zonder ingewikkelde instructies te hoeven doornemen. Daarnaast heeft de Bea-fon SL550 een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld